Adventní kalendář pro kočky 380g TR
Kód: HNR-4011905092690Související produkty
Detailní popis produktu
- pamlsky pro vaši kočičku zpříjemní vánoční pohodu
- obsahuje:- hvězdičky s kuřecím masem
- rybičky s lososem a tuňákem
- kolečka s lososem
- zvonečky s kuřecím masem
- kytičky s lososem
- masové kuličky
- kytičky s masem
 
- rozměry: 30 × 34 × 3,5 cm
- složení:
- 1) Chicken stars – kuřecí hvězdičky
 Složení: obiloviny, maso a vedlejší výrobky z masa (4% drůbeží),
 vedlejší produkty rostlinného původu, oleje a tuky, kvasnice, extrakt rostlinného proteinu
 Analýza: protein 21%, popel 9%, tuk 7%, vláknina 1%, vlhkost 18%
 2) Fishies – rybičky
 Složení: obiloviny, maso a vedlejší výrobky z masa,
 vedlejší produkty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb (4% losos),
 oleje a tuky, kvasnice, extrakt rostlinného proteinu
 Analýza: protein 20%, popel 8%, tuk 6%, vláknina 1%, vlhkost 18%
 3) Salmon Rounds – lososová kolečka
 Složení: obiloviny, maso a vedlejší výrobky z masa, vedlejší produkty rostlinného původu,
 ryby a vedlejší výrobky z ryb (min 4% losos), oleje a tuky, kvasnice, extrakt rostlinného proteinu
 Analýza: protein 12%, tuk 5%, popel 4%, vláknina 1%, vlhkost 17%
 4) Chicken Bells – kuřecí zvonky
 Složení: obiloviny, maso a vedlejší výrobky z masa (4% drůbež), vedlejší produkty rostlinného původu,
 oleje a tuky, kvasnice, extrakt rostlinného proteinu
 Analýza: protein 21%, popel 9%, tuk 7%, vláknina 1%, vlhkost 18%
 5) Salmon Flowers – lososové kytičky
 Složení: obiloviny, maso a vedlejší výrobky z masa,
 vedlejší produkty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb (min 4% losos), oleje a tuky, kvasnice, extrakt rostlinného proteinu
 Analýza: protein 12%, tuk 5%, popel 4%, vláknina 1%, vlhkost 17%
 6) Meat Balls – masové kuličky
 Složení: maso a vedlejší výrobky z masa, kvasnice
 Analýza: protein 45%, popel 15%, tuk 6%, vláknina 1%, vlhkost 18%
 7) Christmas Trees – vánoční stromečky
 Složení: obiloviny, maso a vedlejší výrobky z masa, vedlejší produkty rostlinného původu,
 oleje a tuky, kvasnice, extrakt rostlinného proteinu
 Analýza: protein 21%, popel 9%, tuk 7%, vláknina 1%, vlhkost 18%
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                         
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            