ALL ANIMALS Kočkopes konz. hovězí steak 100g
Kód: SAM-8594197120082Související produkty
Detailní popis produktu
Plnohodnotné vlhké krmivo bez obilovin se 100 % deklarovaného zdroje živočišného proteinu s přídavkem oleje z ostropestřce mariánského. Kvalitní hovězí maso z českého chovu je ideální pro všechny věkové kategorie psů a koček. Konzerva neobsahuje masovou ani kostní moučku, žádné umělé vitamíny, syntetické zvýrazňovače chuti, umělá aromata, barviva ani emulgátory, které zatěžují organismus. Díky absenci lepku a laktózy a díky obsahu pouze jednoho druhu masa (monoprotein) je vhodná i pro alergiky a lze kombinovat s dalšími přílohami.
Hlavní přednosti:
- kvalitní maso a jeho šetrné zpracování jsou zárukou vynikající chuti i vůně,
- pro všechna plemena a věkové kategorie psů a koček,
- obsahuje vysoce stravitelné živočišné bílkoviny,
- neobsahuje žádné chemické ani konzervační přísady.
Složení:
hovězí svalovina
Analytické složení:
hrubý protein 22 %, hrubý tuk 1,85 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 1,18 %, vlhkost 74,8 %, přirozeně vysoký obsah vitamínů (A, E, D) a aminokyselin (lysin, methionin, cystin).
Dávkování:
| hmotnost psa | denní dávka |
| 5 kg | 200 g |
| 10 kg | 400 g |
| 20 kg | 600 g |
| 30 kg | 800 g |
| hmotnost kočky | denní dávka |
| 2 kg | 120 g |
| 2–3 kg | 160 g |
| 3–4 kg | 210 g |
| 4–5 kg | 240 g |
| 5–6 kg | 280 g |
Denní dávka se může lišit v závislosti na aktivitě zvířete, jeho kondici a prostředí, v němž žije. V případě podávání pro zvýšení rozmanitosti stravy a chuti k jídlu nezapomeňte v odpovídající míře snížit denní dávku pravidelného krmiva. Zvíře by mělo mít neustále k dispozici čerstvou pitnou vodu.
Skladování:
Uchovávejte na suchém a chladném místě do 25 °C bez přístupu přímého slunečního záření. Po otevření skladujte v chladu.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Konzervy pro psy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.15 kg |
| EAN: | 8594197120082 |
| Druh krmiva: | Konzerva |
| Druh masa: | Hovězí |
| Monoprotein: | Ano |
| Specifika složení: | Bez obilovin |
| Určené pro: | Psy |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.