Dokas Kostičky s hmyzem a mrkví 100 g
Kód: CAN-4251276203992Související produkty
Detailní popis produktu
Delikátní odměny s mrkví, cvrčky a moučnými červy. Ideální pamlsek pro ty, kteří to myslí s naší planetou dobře. Kostičky jsou nadupané kvalitními proteiny, mastnými kyselinami, vitamíny a minerály. Navíc skvěle chutnají! Tyto pamlsky jsou díky svému složení vhodné i pro psy s citlivým zažíváním. Vysoká kvalita použitých surovin zaručuje výraznou chuť a vůni. Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé. Složení: vedlejší rostlinné produkty, mrkev 29 %, sušení mouční červi (tenebrio molitor) 20 %, sušení cvrčci (gryllus testaceus) 5 % Analýza: hrubé bílkoviny 26,8 %, hrubé oleje a tuky 8,6 %, hrubé popeloviny 2,7 %, hrubá vláknina 3,7 %, vlhkost 15,6 % Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku. Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, a tak i u nich je potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány. Psí a kočičí pamlsky Dokas podléhají pravidelným kontrolám kvality světově uznávaným německým institutem SGS Institut Fresenius. Tato nezávislá laboratoř patří mezi přední evropské společnosti testující kvalitu potravin.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pamlsky pro psy | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
| EAN: | 4251276203992 | 
| Druh krmiva: | Pamlsek, Konzerva | 
| Druh pamlsku: | Kost, Masové kostičky, Sušené ucho | 
| Specifika složení: | Bez konzervantů | 
| Určené pro: | Psy | 
| Zvíře: | psi | 
| Příchuť: | zeleninové | 
| Složení: | bezobilné | 
| Typ pamlsku: | jednohubky | 
| Kategorie výrobku: | pamlsky | 
| Značka: | Dokas | 
| Nakupuji: | po 1 ks | 
| Expirace: | s expirací | 
| Země výroby: | CN | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                         
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            