Dokas Králičí uši bez srsti 70 g
Kód: CAN-4251276203480Související produkty
Detailní popis produktu
Sušené králičí uši bez srsti jsou chutným žvýkacím pamlskem pro psy. Vhodné i pro psy trpící potravinovými alergiemi. Jedná se o čistě přírodní produkt. Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé. Výroba těchto králičích pochoutek a samotný chov králíků se pyšní oceněním Good Rabbit Award, které je udělováno společnostem, řídící se podle přísných předpisů welfare. Tyto předpisy upravují zacházení se zvířaty, stanovují způsob a podmínky jejich chovu a určují pravidla pro zpracování masa s ohledem na životní prostředí i samotná zvířata. Složení: 100 % sušené králičí uši Analýza: bílkoviny 68,1 %, oleje a tuky 21,2 %, popeloviny 3,5 %, vláknina 0,5 %, vlhkost 10,3 % Psí a kočičí pamlsky Dokas podléhají pravidelným kontrolám kvality německým institutem SGS Institut Fresenius. Tato nezávislá laboratoř patří mezi přední evropské společnosti testující kvalitu potravin. Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, i u nich je tedy potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány. Ve videu můžete porovnat chov králíků v jiných společnostech a chov v Dokas podle pravidel welfare, dbající na pohodu a zdraví chovaných zvířat.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pamlsky pro psy | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
| EAN: | 4251276203480 | 
| Druh krmiva: | Pamlsek, Konzerva | 
| Druh masa: | Sobí, Králičí | 
| Druh pamlsku: | Kost, Žvýkací pamlsek | 
| Specifika složení: | Bez konzervantů | 
| Určené pro: | Psy | 
| Složení: | bezobilné | 
| Zvíře: | psi | 
| Příchuť: | králičí | 
| Druh pamlsku: | žvýkací | 
| Typ pamlsku: | sušená masíčka | 
| Kategorie výrobku: | pamlsky | 
| Značka: | Dokas | 
| Nakupuji: | po 1 ks | 
| Expirace: | s expirací | 
| Země výroby: | CN | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                         
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            