SLEVA 4% při nákupu nad 2799,- / SLEVA 2% při nákupu nad 1499,- /

Dokas Mrazem sušené kuřecí žaludky 20 g

Kód: KP_CH-242464
Značka: Dokas
54 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.5.2024
Možnosti doručení
Kuřecí žaludky jsou neodolatelným pokušením pro psy všech věkových i velikostních kategorií Jedná se o zdravý, chuťově výrazný pamlsek, který odmítne málokterý mlsoun.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuřecí žaludky a vnitřnosti obecně jsou oblíbeným pamlsek pro psy všech věkových i velikostních kategorií. Jedná se o zdravý, chuťově výrazný pamlsek, který můžete podávat denně. Stejně jako všechny pamlsky Dokas, i tato pochoutka je bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé. Vysoká kvalita použitých surovin zaručuje výraznou chuť a vůni. Jsou velmi oblíbené pro své přírodní složení. Složení: kuřecí žaludky 99,5 %, mannanoligosacharidy 0,5 % Analýza: hrubé bílkoviny 73 %, hrubé oleje a tuky 13,1 %, hrubé popeloviny 7,1 %, hrubá vláknina 0,5 %, vlhkost 6 % Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku. Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, a tak i u nich je potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány. Psí a kočičí pamlsky Dokas podléhají pravidelným kontrolám kvality světově uznávaným německým institutem SGS Institut Fresenius. Tato nezávislá laboratoř patří mezi přední evropské společnosti testující kvalitu potravin.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pamlsky pro psy
Složení: bezobilné
Zvíře: psi
Příchuť: kuřecí
Druh pamlsku: tréninkové
Typ pamlsku: jednohubky
Kategorie výrobku: pamlsky
Značka: Dokas
Nakupuji: po 1 ks
Expirace: s expirací
Země výroby: ALZA MP

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: